Snufs

Typisk. Jeg er blitt så forkjølet nå! Hadde planer om å trene på Friskis & Svettis så mange ganger denne uken, men det ser ut som det blir redusert til tre ganger. Har allerede vært på to treninger, og håper å klare en eller to denne helgen. Er så mye bra program, så er veldig kjedelig å bli syk nå. I tillegg er det jo mange studentfester som også er kjipe å gå glipp av. 

Var rart å kle seg i skjerf og jakke når det tross alt fortsatt er august. Det er faktisk mange her som kler seg veldig godt. Noen kler seg som om det skulle vært vinter, mens andre fortsatt tar i bruk korte skjørt uten strømper. 

Nå har jeg en hvitløksbaguette i ovnen og tomatsuppe i gryten. Gleder meg til god og varm mat! Har lest i to-tre timer nå, så syns jeg trengte en pause. Irriterte vel de andre i lesesalen også en del med all min snufsing og nysing. 

Skjerfet er utrolig mykt og er kjøpt på Nelly. Det luktet faktisk litt rart, men nå har jeg sprayet det med min Michael Kors-parfyme, så håper det hjelper litt!

2 kommentarer

Natalie Glesnes

22.08.2014 kl.14:51

Årh så pen du er!

Ingrid Joss

22.08.2014 kl.17:16

Natalie Glesnes: Åh, tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits