Best there is

Nå tenkte jeg å skryte litt av verdens beste foundation fra Lancôme: Teint miracle. Seriøst, den overgår alt! Jeg legger den på med prisvinnerkosten fra Shiseido, og da kan det ikke bli bedre!

Av utvalget jeg har av foundationer, så er dette favorittene. Topp tre må bli den fra Lancôme, og så kommer Chanel og Mac. Alle er igrunnen veldig gode, men Lancôme skiller seg litt ekstra ut synes jeg. Jeg liker at en foundation skal dekke litt, og det gjør virkelig denne. Som de fleste flytende foundationer, så blir man blank i ansiktet etter å ha tatt den på. Til å fikse dette har jeg vennen min fra Mac.

Denne gir veldig lite farge (det er poenget), men den matter foundationen veldig fint ut slik at det ikke ser ut som man har fet hud. Man kan jo bruke et annet vanlig pudder også, men da føler jeg det kan bli litt for mye oppå hverandre. Denne trenger man jo ikke ta over hele ansiktet, men spesielt utsatte steder slik som pannen, nesen og haken. Når man får på blush, solpudder, osv. i ansiktet, så hjelper jo det også i massevis.
Hvilken foundation/pudder er din favoritt?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits