Hekta på Too Faced

Jeg tør ikke regne ut hvor mye penger som har blitt brukt på Too Faced. Jeg bare virkelig ELSKER det merket. Alt startet med at jeg kjøpte en Better than sex-mascara og derfra var jeg hektet. En mascara ble til sjokoladepudderet alle snakket om, som ble til enda et pudder som ble til enda en mascara Size Queen, osv. Nå har litt litt av hvert innen lepper, øyenskygger, pudder, eyelinere, mascaraer, highlightere, primere og mye annet. Rett og slett hekta! Derfor er det ekstra herlig å komme inn i en Sephora-butikk hvor de som regel har et stort utvalg innen Too Faced. Den siste Sephoraen jeg var i hadde en hel vegg. Det var himmelsk,- og dyrt...


Det er sikkert tusen grunner til at dette er mitt favorittmerke. Hovedgrunnene må nok være:
1. KVALITET: Kvaliteten er utrolig bra. Jeg har aldri prøvd øyenskygger som faktisk er så bra som de ser ut og som prisen sier. Det er seriøst skikkelig bra.
2. DESIGN: Designet er jo bare meganusselig! Gull, rosa, sløyfer og litt spesielt. Akkurat sånn jeg liker det! Også den lille detaljen med at det ene pudderet smaker og lukter sjokolade er jo bare helt amazing.
3. UTVALG: Det er så mye å velge i! Skal man for eksempel ha seg en øyenskyggepalett, så er det mange alternativer, og ikke bare to liksom. 

Den eneste negative tingen jeg kan komme på er at prisen er litt høy. Man betaler jo for kvalitet, så det er jo greit nok, men det blir fort dyrt om man bare skal ha et-to puddere og en mascara. 1000 kr blir fort brukt opp innenfor dette merket. Jeg handler derfor det meste i utlandet eller på nett. Til nå har jeg funnet ut at eleven.no har de rimeligste prisene for dette merket. Ellers er det bare å se opp for salg!Har du et favorittmerke? Hvorfor er dette merket så bra?
2 kommentarer

Pernille

24.08.2014 kl.17:03

Wow det var mange produkter! Bruker nesten ikke sminke, så er litt usikker på hva jeg ser på som favoritt :-)

inmyheels

24.08.2014 kl.17:08

Jeg elsker også too faced. Har ikke like mye av det som deg vel og merke, men absolutt ett av merkene jeg går til hvis jeg trenger noe.

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits