CHANEL 615

I dag har jeg faktisk vært produktiv! Jeg har kommet langt i lesingen og føler meg ikke så trøtt som jeg har gjort de siste dagene. Kanskje hjernen endelig har skjønt at det ikke er ferie lenger. Jeg har ingen forelesninger på tirsdager, onsdager og fredager, så det er lett å bli litt lat og sove lenge. I dag var jeg klar med lesingen i ni-tiden, så det syns jeg ikke var så altfor verst. Kanskje jeg like gjerne skal begynne å stå opp samtidig med kjæresten min som begynner på jobb kl åtte, for da hadde jeg i alle fall fått mye ut av dagene! Det kommer nok ikke til å skje. Det er like sannsynlig som at jeg noen gang møter opp på spinningtimen på F&S kl syv på morgenen. 

Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, så pleier jeg ofte lakke neglene mens jeg leser. Da sitter man stille og neglelakken får tørke så lenge den trenger. I dag har jeg gått for Chanel 615 Sweet lilac. Syns den fargen er så behagelig og pen. Jeg topper den med top coaten "Quick Dry Top Coat" fra elf (eyeslipsface). I tillegg har jeg kjøpt en skikkelig praktisk eraser om man søler litt med neglelakken på siden av neglen eller lignende. Den kjøpte jeg i en butikk i Tyskland, tror det var et apotek faktisk, så er litt usikker hvor de selger her.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits