The return of sexyEnda et innlegg med produkter fra Too Faced. The return of sexy palette skal jeg vise mitt lille resultat fra. 

Inni paletten følger det med oppskrifter på hvordan man kan legge sminken. Det er på en måte tre temaer når det kommer til farger.
Dagversjonen er den jeg har prøvd meg på nå. 

På grunn av fargeforskjellene liker jeg å bruke tre forskjellige koster, gjerne en som er litt spissere enn de andre som brukes til å legge den mørkeste sminken. 


Ingen sminke er lagt på som øyenskygge på disse to bildene.
På de to neste bildene er grunnlaget lagt på, den aller lyseste fargen. Før noen som helst sminke ble lagt på brukte jeg primeren fra Too Faced. Kan anbefales! Mye leking med farger og koster, og slik det resultatet:

Kanskje litt for tidskrevende om dette skulle bli gjort hver eneste dag, men er veldig moro å sminke seg slik når man har tid til det. Paletten har jeg kjøpt på eleven.no og den er nå på salg til 306 kr. Mener på dette er svenske kroner, så det blir da til vår fordel når man skal betale. Har bestilt fra den siden før og alltid vært superfornøyd. Man betaler ingenting annet enn det som står på nettsiden (ingen moms, toll eller noe) og frakten er veldig rask! 

2 kommentarer

Cecilia Catharina

29.08.2014 kl.17:06

Så fine bilder og sminke :D

Ingrid Joss

29.08.2014 kl.17:15

Cecilia Catharina: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits