Søndag-lørdag

I dag har jeg skikkelig følelsen av at det er søndag, og ikke lørdag. Startet dagen med en god treningsøkt, en deilig dusj og baking av kanelboller! Holder faktisk på med de enda, det tar sin tid når kjøkkenet er såpass lite og man underveis finner ut at det er utstyr vi ikke har. Koselig er det uansett! Håper bare de er spiselig da. Da blir det i så fall en digg niste på skolen på mandag!

Videre i dag skal jeg bare slappe av. Har ett kapittel igjen ifølge min leseplan for denne uken, men det kan jeg ta i morgen. I dag skal hodet mitt hvile og jeg skal spise masse god mat! For å si det sånn; i dag er det det parasympatiske nervesystemet som skal slå til. Det er vel det en lørdag er til? Kanelboller, popcorn, taco, brus og Idol/film. Det er noen ville planer. Føler meg fattig som har begynt å drikke first price cola, men jeg gjør heller det enn å kutte det ned til kun helger. Det er ikke så aller verst når man pimper det opp med isbiter rett fra frysen og sitronskiver + søtt sugerør fra TGR. Sparer faktisk veldig mye på å bytte ut ekte Cola/Pepsi Max med first price-produkter. En måned med "ekte varer" ville ligget på ca. 600 kr (ca. 25 kr x 6 = 150 kr. 150 kr x 4 = 600 kr), mens med first price blir det nærmere 300 kr (12,50 kr x 6 = 75 kr. 75 kr x 4 =300 kr). I tillegg bor jeg sammen med kjæresten min som jeg deler med, så det blir jo da ca. 150 kr i måneden,- og det syns jeg det er verdt! Litt "luksus" i hverdagen må til selv om man skal prøve å leve billig som student. Prøver også å være litt snill, så all panten går til Røde Kors i de pantemaskinene. Når man drikker så mye brus som jeg gjør, så blir det jo faktisk penger ut av det! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits