Spare-motivasjon

I dag har det vært en flott dag frem til nå. Jeg har vært på en utrolig bra F&S middelstime, jeg har fått lest litt og slappet av.

Planer er noe jeg elsker, så selvfølgelig har jeg allerede laget både matplan, treningsplan og leseplan for kommende uke. Jeg har lyst å studere et semester i California og et semester i Oxford iløpet av bachelor og mastergraden min, så nå har jeg faktisk litt motivasjon for å spare penger. I tillegg har jeg en venninne som flytter til England og en venn som flytter til Polen, og begge har jeg lyst til å besøke om ikke så alt for lenge. Så jeg har som mål å spare minimum 2000 kr hver måned fremover. Når jeg besøker folk i slike land, så går ikke pengene kun til fly og transport, det som koster er shoppingen. Man må jo shoppe på tur...?

Nå koser jeg meg med knekkebrød med ost og cola med isbiter og sitron. Blir nok en kanelbolle eller to fra gårsdagens bakst også! 

Ha en herlig søndag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits