To do list

Da var det mandag igjen! Jeg drar straks på skolen, og så går resten av dagen i ett. Etter forelesningen skal jeg avgårde og kjøpe nye solbriller og en lommebok via finn.no. Utrolig gøy å finne flotte skatter for en billig penge (i alle fall billig i forhold til ny pris). Jeg legger nok bilder ut av dette senere. Ellers er planen og lese og dra på trening, et vilt liv.Jeg elsker å lage to do lists og ha bokser jeg må huke av. Selv den minste ting er gøy å skrive ned slik at man kan lage en pen v inni boksen. 
Ha en fin dag! I Oslo skinner sola, og det håper jeg den gjør resten av dagen!

Én kommentar

HHT

01.09.2014 kl.16:13

Helt enig med det å handle på finn osv. Selv drar jeg ofte innom fretex i Moss, fordi det er vanvittig mange fine pyntegjenstander, ja av og til klær også, som ikke koster meg mer enn en pakke med tyggis liksom. :) Og skriver også sånne lister av og til! Morsomt å krysse av og flott for at ingenting skal gå i glemmeboksen, noe det fort kan gjøre..

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits