Daily makeup

I dette innlegget skal jeg skrive litt om hvilken sminke jeg bruker til daglig. Jeg er en person som elsker å sminke seg for de som ikke har skjønt det. Til hverdags bruker jeg rundt ti minutter på sminken, men om jeg har tid til det bruker jeg gjerne opp mot en time. Sminke seg til fest med mye øyenskygge og glitter er noe av det gøyeste som finnes. Det er også utrolig moro å prøve nye produkter i form av både sminke og utstyr. Den beste gaven ever er slike gaver jeg pleier å få av svigerforeldrene mine: en sminkepung stappet med flotte produkter fra Biotherm, Chanel, Lancôme, osv. Det er en meget vellykket gave for meg.

STEP 1: Primer. 
Jeg bruker for tiden en foundation primer fra Mary Kay til ansiktet og en fra Too Faced til øyelokkene. Jeg har akkurat bestilt en ny primer fra Glominerals, så det skal bli spennende å prøve noe nytt. En primer er viktig for å jevne ut fargetonen slik at den passer bedre til huden din, og for at sminken skal holde bedre.  

STEP 2: Foundation
Etter at primeren er lagt bra på og har tørket seg ferdig, skal foundation på. Som nevnt i tidligere innlegg elsker jeg foundation fra Lancôme, og det er stort sett denne jeg bruker til hverdags. Denne dekker bra og holder lenge. Som de fleste foundationer blir man litt blank i ansiktet, så da har jeg noe for neste steg også.
STEP 3: Pudder med lite farge
For å dekke over shinen bruker jeg et pudder fra Chanel som ikke gir mye farge. Om man bruker det uten foundation blir det en veldig naturlig look. Jeg sminker meg jo så folk skal se det (og ikke minst for at jeg selv skal se det), så om det ser naturlig ut eller ikke bryr jeg meg ikke om. Derfor liker jeg best dette pudderet over foundation.

STEP 4: Highlighter
Nå er det tid for highlighter til å fremheve hovedtrekkende i ansiktet. Jeg legger en highlighter over nesen, haken, pannen og under/oppover ved øynene. Jeg bruker candlelight glow fra Too Faced. Denne er utrolig god og den gir ikke mye lysning hver gang, slik at man tar aldri for mye på. 

STEP 5: Solpudder/Bronzer
Her er de fleste jenters favoritt: sjokoladepudderet fra Too Faced. Det smaker og lukter sjokolade i tillegg til at pudderet er utrolig godt! Jeg er veldig lys i huden, så jeg syns faktisk den blir litt for sterk. Derfor hender det ofte at jeg må lysne over med enda litt til av pudderet fra Chanel. Ellers er den helt super!STEP 6: Øyenbryn
Jeg bruker denne lille søte kiten fra KIKO. Veldig god og praktisk! 
STEP 7: Blush
Jeg bruker blushen fra Chanel som vist i tidligere innlegg. Den er virkelig den beste! Også lukter den veldig godt.STEP 8: Mascara
Jeg bruker både Size Queen og Better Than Sex av Too Faced. Size Queen er såpass stor at jeg syns den er litt vanskelig å bruke på vippene nede, så der bruker jeg en reiseutgave av Better Than Sex. 


Da er sminken omtrent ferdig. Jeg bruker også en veldig lys foundation over øynene hvis jeg ikke har på øyenskygge. Det siste steget er makeup mist & set fra elf. Den skal gjøre at sminken holder lengre. To-tre spray i ansiktet, og så er man klar! Om den faktisk virker vet jeg ikke, men jeg føler den gjør det. Jeg er i alle fall helt av avhengig av den. Om jeg ikke tar den på etter sminken er klar, så kjenner jeg liksom at noe mangler. 

Klar for hverdag! 


8 kommentarer

Thea

02.09.2014 kl.17:40

Nydelig du er! Veldig fin sminke :)

Ingrid Joss

02.09.2014 kl.17:41

Thea: Tusen takk! :)) Koselig kommentar! :)

Caroline Nordbæk

02.09.2014 kl.17:47

Kjempe fin sminke og sminkerutiner! Er enig med deg når det kommer til det å sminke seg naturlig - jeg sminker meg for at folk skal se det - føler meg automatisk mye mer fresh med sminke og ordnet hår :) Du er veldig pen uten sminke også, og har utrolig flott hud :) Flott innlegg!

Ingrid Joss

02.09.2014 kl.17:51

Caroline Nordbæk: Tusen takk! Så utrolig hyggelig kommentar! Den satte jeg virkelig pris på :))

Beatriz Neves

02.09.2014 kl.18:01

fine produkter du bruker, og de gir bra resultat <3 !

Ingrid Joss

02.09.2014 kl.18:32

Beatriz Neves: Ja, elsker produktene mine <3 tusen takk! :D

Julia

03.09.2014 kl.02:32

Fin blogg og gode sminkerutiner! :)

Ingrid Joss

03.09.2014 kl.09:13

Julia: Tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits