Shopping er trening

Da er vennene mine fra Arendal på vei hjem til sørlandet, og jeg er fornøyd med en veldig fin dag. Fikk til og med innflytningsgave! Smoothiemaskin fra Clas Ohlson, den som er i rosa,- selvfølgelig. Vi kikket lenge rundt i byen, gikk på kinarestaurant og koste oss masse. Jeg er faktisk litt sliten i bena! Det er kanskje et hint om at jeg må komme meg på trening igjen snart. I dag klarte jeg å ikke handle noe, men husker tilbake til shoppingturer hvor jeg faktisk shopper, og da blir jeg som regel ganske så støl i armene altså. Shopping er trening det også! Trening i hverdagen. 



Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og nyte livet som det er. Satser på å orke trening i morgen tidlig. Og siden det er helg er det tid for budsjett! Elsker å lage budsjett! Budsjett og planer er kjempegøy; trening, mat, sosiale planer, matpenger, osv. Funfunfun!

 

Én kommentar

Mina Kanchan

05.09.2014 kl.23:02

Høres ut som en super dag :-) Ha en fin kveld videre og kos deg masse i helga ;D

Ingrid Joss

06.09.2014 kl.11:52

Mina Kanchan: Ja, det var en fin dag! Tusen takk, du også! :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits