God morgen!

Utrolig deilig å sove lenge. Det er en stund siden! Hadde som sagt planer om å trene halv elleve i dag, men da klokka ringte endret planene seg... Til uka begynner treningen for fullt med styrketrening! Jeg har nå brukt noen uker på å komme i generell bedre form, så da har jeg deltatt på mange av timene til F&S hvor man trener både kondisjon, balanse og styrke med egen kropp. Nå føler jeg at jeg kan begynne med vektene igjen slik som før. Dette blir bra!

Nå skal jeg snart spise frokost, og så lage mine berømte planer. Gå igjennom kjøleskap og fryser (som er ganske fort gjort...) og planlegge maten for kommende uke, hva som må kjøpes inn og hva jeg har. Kjæresten min og jeg prøver å leve for under 200 kr i uka inkludert all mat og all drikke (brus blir det en del av, og litt saft). Til nå har det funket bra, man kan faktisk leve veldig godt for 200 kr i uken. 

Så etter frokost blir det nok en tur til frukt og grønt-marked på Grønland. Forrige uke kjøpte vi grønnsaker og frukt for hele uka (og vi har enda en del igjen) og det ble bare 80 kr! Vanvittig billig i forhold til butikker. 

- Hva er dine planer for dagen?


3 kommentarer

Celine Marie

06.09.2014 kl.11:44

God morgen!

Håper du får en super dag :)

Ingrid Joss

06.09.2014 kl.11:52

Celine Marie: takk, i like måte! :))

malenemk

06.09.2014 kl.12:24

Ha en fin dag :)

Ingrid Joss

07.09.2014 kl.12:54

malenemk: Takk! I like måte! :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits