Sminkebord on its way!

Endelig! Kjæresten har gått med på at jeg kan ha et sminkebord til tross for at leiligheten er veldig liten. Så dette sminkebordet blir altså midt i soverommet, kjøkkenet og stuen. Til gjengjeld blir jo badet mye ryddigere og sminka slipper å risikere å bli våt når man dusjer på badet. Jeg syns jo sminke er pen pynt også, men der er vi litt uenige...

Sminkebordet blir litt hjemmelaget. Jeg ønsker meg sminkebordet fra IKEA, som faktisk er et sminkebord, men det har vi ikke plass til og det har lite funksjon med tanke på skuffer og oppbevaring. Det har han lovet jeg skal få kjøpe når vi flytter inn i en større leilighet som forhåpentligvis blir rundt påske. Derfor skal jeg bruke kommoden min fra IKEA med glassplate på, og i morgen skal jeg kjøpe et skap med speil som skal stå oppå. Håper alt passer og at skapet ikke velter, haha!

Kommoden:

MALM Kommode, 4 skuffer IKEA Ekstra romslige skuffer - mer plass til oppbevaring. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp.

+ Glassplate oppå

+ Speilskap

 FULLEN Speilskap IKEA Du kan flytte hylleplata og tilpasse avstanden etter behov.

 

 

5 kommentarer

Thea

07.09.2014 kl.17:28

Så lekkert det så ut!

Ingrid Joss

07.09.2014 kl.17:29

Thea: Ja, jeg håper det blir like bra som det ser ut som det kan bli! :D

inmyheels

07.09.2014 kl.17:30

Oi, spennende. Håper det blir fint ;) det er så greit å ha en egen plass til alle disse jentetingene.

Ingrid Joss

07.09.2014 kl.17:35

inmyheels: Ja, ikke sant! Gutter skjønner seg liksom ikke helt på det, men alle tingene til hår, negler, sminke, kremer, osv. trenger plass de også:)

Lilli

07.09.2014 kl.19:58

Så kjekt :)

Ingrid Joss

07.09.2014 kl.22:11

Lilli: Ja, er veldig moro :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits