Sminkebord på plass!

Blitt lite blogging de siste dagene. Alt har gått i ett. Har nemlig fått ny jobb som jeg jobbet 8 timer på i går og mandagen gikk til skole og så rett til IKEA. Nå er endelig sminkebordet på plass! Skikkelig hjemmelaget og litt feilberegning i mål, men det står i alle fall oppe! Sminken koser seg i sitt nye hus som også har lys!

Syns primeren fikk en god plass. En primer lager jo liksom et pent lerret for sminken, så syns det ble litt humoristisk. 


Jobber fortsatt med å få inn sminken, det ser derfor litt tomt ut! Skal på et møte nå etterpå, så tror ikke jeg får gjort det i dag heller. Alt går jammen meg i ett denne uken!

Også måtte jeg jo ha et rosa puseteppe foran da! Så deilig å stå på det uten sokker. Kostet bare 79 kr på IKEA; ville greier. Sminkebordet er satt sammen av en vegghylle med skap og to hjørnehyller. Kommoden har en glassplate oppå seg for at det skal se ekstra shiny og pent ut.

Nå skal jeg ta sminkebordet i bruk og gjøre meg klar for et møte om en studentforening jeg vurderer å bli med i!

 

Én kommentar

inmyheels

17.09.2014 kl.21:44

Så fint det ble ;) kjempe praktisk med et sånt bord!

Ingrid Joss

21.09.2014 kl.19:01

inmyheels: Takk :D Er superfornøyd! Ja, sminke er for min del den beste tiden av dagen, så da fortjener det en plass :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits