Legday!

I dag ble det den første styrkeøkten på alt for lenge! Nå skjelver bena skikkelig, og jeg tror nok jeg allerede kjenner det i dusjen i kveld. Trenger nok ikke vente til i morgen for å bli støl denne gangen! Digg!!

Jeg trente altså ben og rumpe i dag. Det var min første styrkeøkt på Friskis & Svettis Majorstuen. Helt fantastisk! Utrolig god ventilasjon, god plass (lite folk, og det liker jeg!) og bra utstyr selvfølgelig. Også likte jeg også at musikken som ble spilt ikke var en typisk populær treningsliste fra Spotify som man har hørt tusen ganger; det var bedre gjennomtenkt enn det. Variert, passe tempo og passe volum. Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake i morgen for en økt med armer og skuldre!

Øvelsene jeg gjorde med vekter i dag var:
- Knebøy (brede, smale og vanlige)
- Utfall
- Rumpeløft (statisk og dynamisk)
- Deadlift

Øvelser jeg gjorde uten vekter:
- Ligge på siden og løfte det ene benet litt opp og aldri helt ned. (Siden på rumpa liksom)
- Stå i "doggy", men med albuene i gulvet, og løft det ene benet opp, og fra det utgangspunktet løftes det opp og ned. Det er ikke en lang avstand, men om man holder på en stund kjenner man det veldig godt!
 
Og til slutt tøyde jeg litt! Spesielt hofteleddsbøyeren. Veldig viktig både når man jogger, trener ben, og faktisk i det hele tatt! Det sies at man faktisk burde tøye hofteleddsbøyerne to-tre ganger daglig selv om man ikke trener, spesielt damer. I alle fall om man sitter mye stille, og det gjør mange av oss.
 

Var såpass sliten at det var like greit å ta et bilde på huk. Bruker ikke krefter på å stå oppe unødvendig altså.

Nå gleder jeg meg til dusjen, - og ikke minst til MAT! Tror det blir taco i kveld, namnam!

-Har du eller skal du trene i dag? 

Ingen kommentarer

Tiffany & Daisy

12.09.2014 kl.15:42

You go girl! :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits