En SMOOTH morgen

Sola skinner, jeg har herlige venner som lyser opp dagen enda mer, hjemmelaget pizza til lunsj og tilbud på grandiosa. Livet er vel flott? Da er det ekstra vanskelig å sette seg ned med skolearbeid, så da blir det en tur innom bloggen!

Må igjen skryte av smoothiemaskinen fra Clas Ohlson,- som er rosa. Den er skikkelig praktisk! Var ekstra digg å ha med smoothie på forelesningen som varte i tre timer. Man må ha energi underveis, og med denne var det jo faktisk sunn energi også. Ikke verst! 

I tillegg til at alt er så bra i dag, har bestekompisen min bestemt seg for å melde seg inn i Friskis & Svettis. Woho! Da har jeg endelig en treningspartner! Vi trente masse sammen hjemme i Arendal, så jeg vet liksom at han er seriøs. Det blir nok kjempebra! Da er det mye lettere å stå opp tidlig for å trene, - eller bare å trene i det hele tatt, når man vet at noen venter og man har avtaler. I tillegg er det jo veldig mange bra timer her også, så jeg skal nok ta han med på litt av hvert! Han er en av meget få gutter jeg kjenner som faktisk kan koordinere armer og ben til musikk, så friskistrening funker for han! 


Da skal jeg prøve å få lest litt før det er middagstid, og så trene rygg og bryst pluss en middels-time i kveld! God start på uka!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits