Quizkveld!

Nå holder jeg på å mekke sammen en quiz. Egentlig skriver jeg bare alt inn på pc, for forarbeidet er allerede gjort. Til torsdag er det nemlig quizkveld med folk fra samme studie som jeg går. Jeg og en jente til er quizsjefer og arrangerer dette her. Vi har kategorier innenfor menneskekroppen, dyreriket, kultur og random. Visste du for eksempel at McDonalds ikke startet med å lage hamburgere? Det startet faktisk med pølser i brød! Og i tillegg er McDonalds logoen mer gjengkjennelig enn det kristne kors? Det sto i hvert fall på en nettside, ikke vet jeg.
Nå som spørsmålene er klare, er det kun pynting av baren med ballonger og diverse som må til.

I tillegg tenkte vi kanskje å ha en gjettelek med ting man spiser/lukter eller tar på. Er det noen som har noen tips eller ideer til dette? 
Supert om du har noen ideer til lukte/smake/ta på-lek! 

Ingen kommentarer

Caroline Nordbæk

22.09.2014 kl.19:13

Åh så morsomt :D

Alltid gøy å blande fem ingredienser og be noen smake på det og gjette alle fem ingrediensene. Den gjetteleken hadde vi hvertfall i fadderuka og det syns jeg var gøy ;)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits