En uke gikk forbi

Hjelpes meg. I forrige uke gikk virkelig alt galt; feber, halsbetennelse, kvalme og hodepine. Jeg går nå på pencillinkur for å få det hele til å roe seg. Heldigvis er jeg nesten frisk nå etter en hel uke med tiltak. I morgen skal jeg faktisk på jobb i åtte timer igjen, så det kan bli spennende! I tillegg nærmer eksamen seg veldig, - 9.oktober har jeg min første eksamen. Blir tre fulle vakter i uken frem til da, men det skal nok gå seg til. Det blir i alle fall en fet lønning å se frem til! Skal selvfølgelig spare det meste da...eller, litt sminke må være lov! 

Jeg har akkurat bestilt meg en del nytt fra MAC, så jeg tenker jeg lager et innlegg om det når det kommer. Jeg har ikke så mye erfaring fra MAC annet enn foundation og pudder, så jeg er spent på leppestifter, conceiler, primer og andre ting. Om det faller i smak, noe jeg tror det gjør, blir det nok en tur innom kicks.no igjen når lønna kommer...Har du noen erfaringer eller anbefalinger fra MAC? 


2 kommentarer

Caroline Nordbæk

29.09.2014 kl.21:59

Anbefaler ALLE leppestifter fra MAC. De er fantastiske! De har fin farge og gir deg myke lepper. I tillegg elsker jeg MAC pudderet.. Gjerne compact powder! :-) Gleder meg til å se hva du får!

Ingrid Joss

29.09.2014 kl.22:06

Caroline Nordbæk: Så bra :D Har nemlig kjøpt to leppestifter, og flere blir det nok ;) gleder meg jeg også, hihi :D

01.10.2014 kl.10:54

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits