Sephora joy

I morgen er det den tiende, og vet vi hva det betyr? DET BETYR LØNN! 
Ettersom jeg startet å jobbe nå i august, så er ikke lønna den største, men i tillegg til leie, mat, reisekort, alkohol og andre viktige ting, så holder det til "litt" ekstra sminke fra Sephora!

Jeg har siklet over en rekke produkter helt siden jeg visste en lønning skulle komme. Seriøst, så mye fint de har! Elsker utvalget de har fra Too Faced, noe helt annet enn norske nettsider pluss at det er mye billigere. Too Faced er nok favorittmerket mitt innenfor sminke. Jeg elsker designet, fargene, navnene på fargene, og selvfølgelig kvaliteten! Prisen i Norge er helt ok, men om man vil ha så mye som jeg vil ha, så blir det dyrt uansett.  

Her er noen av produktene jeg bare MÅÅ ha. Dette er etter å ha "filtrert" ut masse andre alternativer. Jeg fristet veldig på lipglosser, leppestifter, flere puddere, og you name it. Men da jeg regnet ut dette ble summen rundt 4000 kr, og det var ikke akkurat meningen å bruke såå mye av lønningen på dette, - selv om det selvfølgelig frister det også! Det siste bildet er holidaysettet for denne julen fra Too Faced, så det er limited edition. Om det skulle være tomt i morgen, så kjenner jeg at jeg får vondt i sjela. Virkelig. 

 Har du noen av disse produktene?

Én kommentar

Elise Karlstrøm Bjørnstad

09.10.2014 kl.23:20

Så mye fint! :) Jeg har ingen av de produktene..

Makeup By Jenny

10.10.2014 kl.18:03

Har ingen av dem selv, men jeg er veldig glad i Too Faced! Har 3 øyeskyggepaletter derfra jeg elsker, synes de er så myke og gode å jobbe med :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits