Endelig helg!

Ah, nå er jeg godt plassert i sofaen med en kald cola med både sitron og isbiter. I tillegg er de fantastiske kosesokkene og joggebuksa også på. Kan det bli bedre?

Jeg er en smule sliten etter både eksamen på torsdag, jobb åtte timer i går og åtte timer i dag. Nå tar jeg en fortjent helg! I morgen blir det vasking av klær, handle frukt og grønt, planlegge neste uke, osv, men likevel er ikke det så tiltak som mange andre ting. 

Det som har vært mest tiltak denne uka er skuffelsen fra Sephora. Jeg så de skrev på siden at man ikke skulle betale noe når man fikk varene og at de samarbeidet med noe som het "border free". Dermed trodde jeg at de, som mange andre nettsider, hadde klart å komme seg unna toll og moms. Men nei, når man betaler legger de på alle de utgiftene, så da er det jo ikke rart at man ikke betaler noe når man får varene... teit. Så jeg endte med å heller bestille noen godbiter fra Too Faced fra eleven.no og makestyle.no. Så litt nytt blir det likevel! Gleder meg masse til å prøve det ut! Det eneste negative er at ingen av disse sidene har Chocolate bar palette. Iglow har den, men der koster den 599 kr. Det syns jeg er litt mye, særlig når jeg vet den koster 300 kr i mange andre land. Vil ikke kjøpe sånt noe på ebay heller, for er redd det skal være brukt eller fake... Noen som vet hvor man kan kjøpe too faced chocolate bar for under 500 kr totalt?

Det går mye i rosa og glitter!Ønsker alle en flott helg!


Én kommentar

Caroline Nordbæk

12.10.2014 kl.12:15

Handler aldri så mye på nett for det ender alltid med å bli dobbelt så dyrt enn hva det kunne ha vært :P :) Pen du er!

Ingrid Joss

12.10.2014 kl.12:18

Caroline Nordbæk: Hehe, det er sant! Nå var jo dette tilfellet en misforståelse med den skatten, men uansett så handler jeg nok mer enn det jeg hadde gjort i en butikk. Skylder nok på at too faced ikke er i butikk i norge enda ;-)
Tusen takk, søte deg! :))

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits