Spa-søndag

I dag skal det bli en deilig søndag! Endelig litt fri etter jobbstress og ikke minst skole og eksamen. Likevel skal jeg være litt produktiv, men det gjelder mer i leilighetsform og meg selv.
Neste uke skjer det masse gøy, så da er det bare å lade batteriene! Vi starter med et nytt fag; helsepolitikk. Kanskje ikke det gøyeste som skjer, men er uansett bedre enn helse/medisin-faget kan jeg tenke meg. I tillegg har vi i studentforeningen planlagt en hyttetur som skal skje til torsdag til fredag, og fredag etter turen skal jeg reise hjem til det gode sørlandet! Da skal jeg endelig se pusen min igjen! I tillegg treffer jeg noen venner, skal hilse på kollegene fra TGR-Arendal, farge håret og ta 3D-vippeextensions. Gleder meg spesielt til det sistnevnte! Har ønsket meg det kjempelenge, og da jeg så at et av de bedre stedene i Arendal hadde det til halv pris på samme dagen som lønna kom.. ja, da kunne jeg ikke la være altså!

Dagens gjøremål:
- vaske klær, bytte sengetrekk
- trene
- planlegge mat, budsjett og trening for neste uke
-  farge øyenbryn
- stelle negler
- ansiktsmaske

 

Ha en fin søndag! ELSKER SØNDAGER

Ingen kommentarer

Caroline Nordbæk

12.10.2014 kl.12:31

Hørtes ut som en god plan :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits