Sminkekaos og litt nytt

Omg. Jeg må få ryddet skikkelig i sminken snart. Jeg jobber faktisk med saken. Det så mye verre ut før disse bildene ble tatt. Skal lage et skikkelig bra system slik at det er funksjonelt og at det ser bra ut. Helst det sistnevnte. 

Slik ser kaoset mitt ut nå for tiden:
I tillegg venter jeg på noen bestillinger fra Lancôme, MAC og Too Faced, så de godbitene må også få en fin plass. 

Også har det blitt noen nye venner da:

Jeg har aldri prøvd noe fra Makeupstore enda, så jeg er virkelig spent! Testet disse på huden i butikken, og må si jeg likte hva jeg så! (Ellers hadde jeg ikke kjøpt dem da...) Valgte ut disse tre fargene for å kunne kombinere dem. Ser for meg å starte med rosa innerst, utvide med lilla og highlighte med den lyseste hvite/rosa-fargen. I tillegg har jeg allerede funnet ut at det er god kvalitet ettersom jeg nettopp mistet den ene øyenskyggen i gulvet på badet (ganske hardt...) og den knuste IKKE! Så glad for det.

Så har vi denne paletten fra Smashbox. Den var overraskende "billig"! Den kostet 380 svenske kroner. Det vil jeg si er mye moro for pengene. Her har man mange flotte farger både med og uten skimmer å jobbe med. I tillegg har man kosten med to sider og en "brukermanual" om forslag til sminkedesign.
Også avslutter jeg innlegget med en trutemunn i speilet. Man må jo bare nyte det gode lyset på det knøttelille badet når man har det!

Har du erfaringer fra Smashbox og/eller Makeupstore? Anbefalinger? Fortell!5 kommentarer

rems

24.10.2014 kl.23:51

har faktisk ingen erfaring med smashbox eller makeupstore, men hørt en del bra om dem :)

Ingrid Joss

24.10.2014 kl.23:53

rems: Samme her! Spesielt smashbox har jeg hørt masse bra om :) Makeupstore føler jeg kanskje ikke er så stort i norge enda, har i alle fall ikke hørt sååå mye om det merket.

Makeup By Jenny

25.10.2014 kl.05:36

Sminkebordet mitt er et evig kaos hver eneste gang etter jeg har sminket meg, så jeg må faktisk rydde i sminken hver dag... Haha :P Koster og produkter som slenger over alt, huff...

Ingrid Joss

25.10.2014 kl.09:09

Makeup By Jenny: Hehe, ser det for meg! Er lett å bli litt for ivrig mens man holder på ;)

Caroline

25.10.2014 kl.11:31

Åh hater når det er usystem i sminken.. selv er jeg en ryddefreak så alt skal ligge ordentlig og riktig, haha :) Blir nok deilig å få ordnet det litt ja! Mye fin sminke du har da. Og ja, makeupstore sine øyenskygger er gode og de sitter lenge. Hvertfall om du bruker primer under før du påfører øyenskyggen :) Håper vi kan se når du prøver planen din med rosa og lilla highlightning :)

Ingrid Joss

25.10.2014 kl.21:18

Caroline: Ja, jeg pleier som regel å rydde jeg også, men i det siste har det blitt en del nytt pluss mye stress, så da ble det kaos! :P Elsker sminka mi, hihi <3
Skal prøve å få laget et innlegg med rosa, lilla og lyserosa highlighting :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits