Smashbox - full exposure

Har forelsket meg i min nye sminkepalett som utrolig nok ikke er fra Too Faced. Denne fra Smashbox er virkelig bra! Den har alle fargene man trenger til å både lage en glitrende/matt smokey eyes-look eller en hverdagslook med lyse farger, - eller slik som jeg gjorde i dag: matt mørk hverdagslook med litt shimmer i highlightningen. 

Slik ser paletten ut: Ikke like søt og rosa som de fleste fra Too Faced, men det får gå!


Det følger også med en utrolig god dobbeltsidig kost.

1. PRIMER! Kan ikke få sagt nok hvor viktig en primer er for øyenskyggen. Den sitter mye bedre på og fargene ser bare mye mer smashing ut! Jeg bruker en primer fra Too Faced (shocking).
2. BASE: her bruker jeg den lyseste matte øyenskyggen i paletten. Den påfører jeg over hele øyelokket og opp til øyenbrynene. 


3. LITT MØRKERE: nå påfører jeg den lyse bruntonen til høyre for basen jeg brukte. Denne tar jeg innerst i øyekroken og dekker ca 3/4 av øyelokket bortover.
4. Nå tar jeg denne bruntonen (ved siden av den mørkeste brunfargen) og dekker ca halvparten av øyenlokket. Gjerne overdriv litt med fargen i høyden. Den er såpass lys at det etter min smak blir bare pent.
5. Jeg starter bakerst og jobber meg frem med denne mørke fargen. Ofte blir kanten litt dramatisk, så da bruker jeg bare en blending brush og jevner det ut. Om det blir for sterkt kan man også bare ta en av de lyse tonene oppå igjen. 
6. Som highlighting bruker jeg den lyse fargen med litt shimmer i. Den er virkelig perfekt til dette! Den kan man også jevne litt ut med om det skulle bli for mørkt noen steder.


(Don't mind the hair, haha)

 

3 kommentarer

Caroline

27.10.2014 kl.13:13

Så fin du ble :)

Ingrid Joss

27.10.2014 kl.13:16

Caroline: Tusen takk :)) Alltid moro å prøve ut ny sminke :))

Queen T

27.10.2014 kl.13:22

hvor har du kjøpt paletten og hva kostet den? :D

Ingrid Joss

27.10.2014 kl.13:24

Queen T: Kjøpte den på KICKS i Sverige, og den kostet 380 svenske kroner. Syns ikke det var så ille pris, mye for pengene syns jeg :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Joss

Ingrid Joss

19, Arendal

Jålete sørlandsjente nyinnflyttet i storbyen Oslo for å studere og leve livet. Interesserer meg for sminke, trening, shopping og rosa, så det er det det går i! Instagram: lifeofcolors

Kategorier

Arkiv

hits